Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Συνάντηση για τη συγκρότηση Επιτροπής Αναπληρωτών στο Ζ΄ Σύλλογο Εκπ/κών Π.Ε. Θεσσαλονίκης

Αμπελόκηποι, 8/3/2018
Συνάδελφοι/ισσες,
Σε μια περίοδο που αναπτύσσονται νέοι μαζικοί και δυναμικοί αγώνες ενάντια στην πολιτική της αδιοριστίας και της ελαστικής, χωρίς δικαιώματα εργασίας στην εκπαίδευση, είναι αναγκαίο να κάνουμε βήματα για την καλύτερη οργάνωση και μαζικοποίηση του αγώνα με κεντρικό αίτημα τους ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΜΟΝΙΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ. Η πραγματοποίηση των πιο μαζικών συγκεντρώσεων όλων των τελευταίων χρόνων στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις στις 2/3, τα νέα συλλαλητήρια στις 9/3 καθώς και στις 16/3, δείχνουν τη διάθεση και αναδεικνύουν τη δυνατότητα για αποφασιστικό αγώνα με κλιμάκωση και προοπτική μέχρι τη νίκη!

Στην κατεύθυνση αυτή το Διοικητικό Συμβούλιο εκτιμά ότι θα είναι πολύ θετική η λειτουργία ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ και στο Σύλλογό μας, καθώς μπορεί να συμβάλλει στην ανάδειξη των ιδιαίτερων προβλημάτων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών και κυρίως στην ενεργοποίηση όλων των εκπαιδευτικών του Συλλόγου, μονίμων και αναπληρωτών, στη διεκδίκηση της μόνιμης και σταθερής δουλειάς με πλήρη εργασιακά δικαιώματα για όλους.

Καλούμε όλους/ες τους/τις αναπληρωτές και αναπληρώτριες εκπαιδευτικούς του Συλλόγου μας σε μια πρώτη συνάντηση για τη συγκρότηση ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ, τη Δευτέρα 12 Μάρτη, 1.30μ.μ., στο 3ο Δ.Σ. Αμπελοκήπων (Φιλιππουπόλεως 58).


ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΜΗ! ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΡΑ!

                                                                        Για το Δ.Σ.
               Ο πρόεδρος                                           Η γεν. γραμματέας

                          Ηλίας Σμήλιος                                       Σοφία Καρασαρλίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κατακρήμνιση των εξετάσεων «PISA». Μεγάλη ήττα Κεραμέως με 78,1 % αποχή από τις εξετάσεις στα σχολεία του Ζ΄Σ.Ε.Π.Ε.

  Αμπελόκηποι, 19 /5/2022 Όπως σε όλη τη χώρα έτσι και στην περιοχή του Συλλόγου μας η προσπάθεια της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Πα...