Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Πρόσκληση σε Σύσκεψη Συντονισμού Εκπαιδευτικών Σωματείων της Θεσσαλονίκης


Τετάρτη 22/1/2020
  στις 6μ.μ. 
στην ΕΔΟΘ



Μπροστά στη συνέχιση και ένταση της πολιτικής της αδιοριστίας στην εκπαίδευση, την έναρξη εφαρμογής του εκτρώματος του προσοντολογίου και στην γενική αγωγή, τα αντιεκπαιδευτικά μέτρα του υπό συζήτηση νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ (εξίσωση πτυχίων κολεγίων με πανεπιστημιακά πτυχία εκπαιδευτικών κ.ά.), καθώς και τα μέτρα για την αξιολόγηση και το ασφαλιστικό που θα ανακοινωθούν στις επόμενες ημέρες, το εκπαιδευτικό κίνημα πρέπει να οργανώσει την μαζική και δυναμική αντίδρασή του για την προάσπιση του δημόσιου και δωρεάν σχολείου και των εργασιακών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ζ΄ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσσαλονίκης καλεί τα Εκπαιδευτικά Σωματεία, ΕΛΜΕ και Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε., της πόλης σε ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ για την οργάνωση των απεργιακών κινητοποιήσεων (23 ή 24/1 ενάντια στο συζητούμενο νομοσχέδιο και 31/1 για τους διορισμούς), των συγκεντρώσεων και άλλων αναγκαίων δράσεων, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020, στις 6μ.μ., στην ΕΔΟΘ.

Για το Δ.Σ. του Ζ΄ Σ.Ε.Π.Ε. Θεσ/νίκης
  
 Η πρόεδρος                                  Ο γεν. γραμματέας     

           Δέσποινα Σαββίδου                                         Ηλίας Σμήλιος          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κατακρήμνιση των εξετάσεων «PISA». Μεγάλη ήττα Κεραμέως με 78,1 % αποχή από τις εξετάσεις στα σχολεία του Ζ΄Σ.Ε.Π.Ε.

  Αμπελόκηποι, 19 /5/2022 Όπως σε όλη τη χώρα έτσι και στην περιοχή του Συλλόγου μας η προσπάθεια της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Πα...