Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Ευχές για ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ζ’ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσσαλονίκης εύχεται σε όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητ(ρι)ες το 2021 να είναι μια καλύτερη χρονιά, με σχολεία ανοιχτά και ασφαλή, με ζωντανή εκπαιδευτική διαδικασία και κατοχυρωμένα τα δικαιώματα όλων των παιδιών στη μόρφωση και των εκπαιδευτικών στη δουλειά!

Απέναντι στα αντιδραστικά αντιεκπαιδευτικά μέτρα που ακόμη και μέσα στις διακοπές προωθεί η πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ. και την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική, είμαστε υποχρεωμένοι και στη νέα χρονιά να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τον αγώνα μας για την λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων (μέχρι 15 παιδιά/τμήμα, διορισμοί εκπαιδευτικών και καθαριστ(ρι)ών, εύρεση και διαμόρφωση σχολικών χώρων για σπάσιμο τμημάτων κ.ά.) και την θωράκιση του δημόσιου συστήματος υγείας, για τους μαζικούς μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών, ενάντια στους ταξικούς φραγμούς στη μόρφωση των παιδιών (τράπεζα θεμάτων, βάση του 10, νέες ρυθμίσεις για ΕΠΑΛ κ.ά.), ενάντια στην αξιολόγηση/αυτοαξιολόγηση, για το Δημόσιο Δωρεάν Σχολείο των όλων, των ίσων, των διαφορετικών και τον εκπαιδευτικό του!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

με υγεία, χαρά και δύναμη να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία!

Για το Δ.Σ. του Ζ΄ Σ.Ε.Π.Ε. Θεσ/νίκης

                      Η πρόεδρος                                        Ο γεν. γραμματέας     

   

             Δέσποινα Σαββίδου                                      Ηλίας Σμήλιος                                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κατακρήμνιση των εξετάσεων «PISA». Μεγάλη ήττα Κεραμέως με 78,1 % αποχή από τις εξετάσεις στα σχολεία του Ζ΄Σ.Ε.Π.Ε.

  Αμπελόκηποι, 19 /5/2022 Όπως σε όλη τη χώρα έτσι και στην περιοχή του Συλλόγου μας η προσπάθεια της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Πα...