Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Μαζικά υπογράφεται η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ από την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!


Συνάδελφοι/ισσες, 

λίγες μέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία που το Υ.ΠΑΙ.Θ. έθεσε για την επιβολή της κακόφημης αξιολογησης/αυτοαξιολόγησης, φαίνεται ότι η προσπάθειά του θα πέσει για άλλη μια φορά στο κενό! Σε όλη τη χώρα τα σχολεία το ένα μετά το άλλο αρνούνται την εφαρμογή της νέας αντιεκπαιδευτικής Υπουργικής Απόφασης για την "Εσωτερική Εξωτερική Αξιολόγηση των Σχολικών Μονάδων" και ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ που κήρυξαν οι εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες και τα Σωματεία μας.

Στην περιοχή του Συλλόγου μας οι εκπαιδευτικοί των μισών Δημοτ. Σχολείων και Νηπιαγωγείων, ομόφωνα ή με συντριπτικές πλειοψηφίες έχουν ήδη αποφασίσει τη συμμετοχή και έχουν υπογράψει την ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!!!

Τις αμέσως επόμενες ημέρες και σε όσα σχολεία απέμειναν αποφασίζουμε με τον πιο μαζικό τρόπο και συνυπογράφουμε όλοι την ΔΗΛΩΣΗ (την οποία πρωτοκολλούμε και αποστέλλουμε και στον Σύλλογο), ώστε ΚΑΝΕΝΑΣ/ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!

Το Δ.Σ. του Ζ΄ Σ.Ε.Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κατακρήμνιση των εξετάσεων «PISA». Μεγάλη ήττα Κεραμέως με 78,1 % αποχή από τις εξετάσεις στα σχολεία του Ζ΄Σ.Ε.Π.Ε.

  Αμπελόκηποι, 19 /5/2022 Όπως σε όλη τη χώρα έτσι και στην περιοχή του Συλλόγου μας η προσπάθεια της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Πα...