Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Ευχαριστίες σε όλους/ες τους συντελεστές και συμμετέχοντες στην εκδήλωση του Συλλόγου μας - VIDEO

   

Αμπελόκηποι, 23/4/2021

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Απρίλη η διαδικτυακή εκδήλωση του Συλλόγου μας για τις ψυχολογικές επιπτώσεις της καραντίνας και της τηλεκπαίδευσης με τίτλο «Η αβάστακτη μοναξιά πίσω από τις οθόνες» και εισηγητές/τριες:

· Δούκα Ευαγγελία, Εκπαιδευτικό Π.Ε., Ψυχολόγο

· Νικολαΐδη Γιώργο  Ψυχίατρο, Δ/ντη Δ/νση Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού (ΙΥΠ)

· Ατσαλάκη Αμαλία Δρ Κλινικής Ψυχολογίας– ψυχοθεραπεύτρια, Επιστημονική συνεργάτη τμήματος Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου

· Φρυδά Λίτσα Εκπαιδευτικό Δ.Ε., μέλος ΚΕΜΕΤΕ/ΟΛΜΕ  

Η εκδήλωση γνώρισε εξαιρετική επιτυχία και ως προς τον αριθμό των συμμετεχόντων που ήταν ιδιαίτερα μεγάλος αλλά και τις εμπεριστατωμένες εισηγήσεις που κάλυψαν κάθε πτυχή του θέματος. Όχι μόνο απάντησαν στα βασικά ερωτήματα εκπαιδευτικών και γονιών για τις τραγικές συνέπειες της καραντίνας και της τηλεκπαίδευσης στα παιδιά και τους εφήβους αλλά και οπλίζουν με επιχειρήματα τον αγώνα μας ενάντια στις απαγορεύσεις και τα κλειστά σχολεία, την τηλε-“εκπαίδευση” και την επιδιωκόμενη απαξίωση του Δημόσιου Σχολείου αλλά και τις διεκδικήσεις για ανοιχτά και ασφαλή για εκπαιδευτικούς και μαθητ(ρι)ες σχολεία.

Το Δ.Σ. του Ζ’ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά τους/τις εισηγητ(ρι)ες της εκδήλωσης και όλους/ες τους/τις συμμετέχοντες/ουσες σ’ αυτήν.

Παρακολουθήστε το video της εκδήλωσης από τη σελίδα του Συλλόγου μας στο youtube

Ζ΄ Σ Ε Π Ε Θεσ Εκδήλωση 'Ψυχολογικές επιπτώσεις καραντίνας και τηλεκπαίδευσης' - YouTube

και στο facebook

(13) Facebook



Για το Δ.Σ. του Ζ΄ Σ.Ε.Π.Ε. Θεσ/νίκης

                      Η πρόεδρος                           Ο γεν. γραμματέας     

    

                           Δέσποινα Σαββίδου            Ηλίας Σμήλιος  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κατακρήμνιση των εξετάσεων «PISA». Μεγάλη ήττα Κεραμέως με 78,1 % αποχή από τις εξετάσεις στα σχολεία του Ζ΄Σ.Ε.Π.Ε.

  Αμπελόκηποι, 19 /5/2022 Όπως σε όλη τη χώρα έτσι και στην περιοχή του Συλλόγου μας η προσπάθεια της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Πα...