Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση Ζ’ Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Θεσ/νίκης και εκλογές Διοικ. Συμβουλίου και αντιπροσώπων ΕΔΟΘ, στις 29-30 Μαρτίου 2022 – Ψηφοδέλτια που έχουν κατατεθεί

       


Αμπελόκηποι,
 27/3/2022

Συνάδελφοι/ισσες,

Υπενθυμίζουμε την Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022, στις 6:00μ.μ., στο 3ο Δημ. Σχολείο Αμπελοκήπων (Φιλιππουπόλεως 58) ενώ η ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Διοικ. Συμβουλίου και αντιπροσώπων για το Συνέδριο ΕΔΟΘ-Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη 30 Μαρτίου από τις 12:30 έως 19:00, στον ίδιο χώρο.

 

Στην Γεν. Συνέλευση και τις εκλογές μπορούν να πάρουν μέρος εκπαιδευτικοί που εργάζονται  στα Δημοτ. Σχολεία και Νηπιαγωγεία των Αμπελοκήπων, της Σταυρούπολης και της Μενεμένης, είτε έχουν οργανική θέση σε αυτά (οπότε τους έχει κρατηθεί η ετήσια συνδρομή των 32 ευρώ) είτε είναι αποσπασμένοι/ες ή αναπληρωτ(ρι)ες σε αυτά κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά. Οι αποσπασμένοι/ες και οι αναπληρωτ(ρι)ες για να συμμετέχουν στη Γ.Σ. θα πρέπει:

α) οι αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΠΕ να εγγραφούν πληρώνοντας την ετήσια συνδρομή τους (κάνοντας ταυτόχρονα αίτηση διαγραφής από τον Σύλλογο που προέρχονται)

β) οι αποσπασμένοι εντός ΠΥΣΠΕ να κάνουν μόνο αίτηση εγγραφής

γ) οι αναπληρωτ(ρι)ες να κάνουν αίτηση εγγραφής, πληρώνοντας συνδρομή μειωμένη στα 10 ευρώ

Εγγραφές θα γίνονται και τις ημέρες της Γ.Σ. και των εκλογών.

Στην Γενική Συνέλευση και τις εκλογές θα τηρηθούν τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας (αποστάσεις, μάσκες, αντισηπτικά).

Στις εκλογικές διαδικασίες έχουν καταθέσει ψηφοδέλτια και παίρνουν μέρος οι παρακάτω 5 παρατάξεις (με αλφαβητική σειρά):

-Αγωνιστική Ριζοσπαστική Παρέμβαση

-Αντεπίθεση των Εκπαιδευτικών

-Αυτόνομο Δίκτυο

-Δ.Α.Κ.Ε.

-ΔΗ.ΣΥ.

Συνάδελφοι/ισσες,

Η όξυνση της επίθεσης στη δημόσια εκπαίδευση και τους εκπαιδευτικούς της αλλά και η συνολικότερη επίθεση στα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα, απαιτούν τη συσπείρωση όλων των εργαζόμενων στα σωματεία τους και την οργάνωση των αναγκαίων αγώνων για την ανατροπή αυτής της πολιτικής. Είναι επιτακτική ανάγκη αλλά και υποχρέωση όλων μας η συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση και τις εκλογικές διαδικασίες του Συλλόγου.


Για το Δ.Σ. του Ζ΄ Σ.Ε.Π.Ε. Θεσ/νίκης

Η πρόεδρος                   Ο γεν. γραμματέας

 

                               Δέσποινα Σαββίδου             Ηλίας Σμήλιος 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κατακρήμνιση των εξετάσεων «PISA». Μεγάλη ήττα Κεραμέως με 78,1 % αποχή από τις εξετάσεις στα σχολεία του Ζ΄Σ.Ε.Π.Ε.

  Αμπελόκηποι, 19 /5/2022 Όπως σε όλη τη χώρα έτσι και στην περιοχή του Συλλόγου μας η προσπάθεια της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Πα...